Halászó kócsag, Fémszobor, Tringer László , 3,500,000.00 Ft

3,500,000.00 Ft
Részletek
Alkotás címe
Halászó kócsag
Bemutatás (mutassa be a művet / műveket))
Az autentikus kovácsművészet technikáit alkalmazva készítettem 100% kézimunkával, egyenesen a tűzből modern technológia alkalmazása nélkül. Minden porcikája átkovácsolt elem mely egy nagyon hosszú és lassú, több hónapos munkafolyamattal állt össze.
A madár jellegzetes formáját megtartva és halászó mozdulatát imitálva realisztikus ábrázolásra törekedtem, helyenként elrugaszkodva a valóságtól.
Felületkezelésnek a "feketítést" választottam, mely egy szintén rendkívül időigényes folyamat. Az alkatrészekre egyesével olajat égettem kovácstűz felett.
Rendkívül impozáns látványt nyújt egy üres, világos fal előtt, vagy egy nagy terem középpontjában hol körbejárván minden oldalról megtekinthető. Elsősorban beltéren való kiállításra javaslom, de külső térben is elhelyezhető, akkor azonban egy patinás rozsda réteg keletkezhet.
Mérete miatt (életnagyság: M98cm Sz82cm) főszerepet kaphat az adott térben.
Ez a fajta (összetett alkatrészekből álló) kovácsoltvas szoboralkotás hazánkban teljesen ismeretlen terület, ami ugyanakkor külföldön nagy hagyománynak, népszerűségnek és tiszteletnek örvend.
Célom, díszműkovácsként elsőként országunkban ezt a kreatív és igen nagy szakmai felkészültséget igénylő alkotó tevékenységet meghonosítani.
Méret
98*82
Stílus
Realisztikus
Alkotó neve
Tringer László
Feladás dátuma:
24.04.25
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonása remove-circle
Ismerőse neve *
Ismerőse e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Captcha *
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez. Kérjük, írja be a képen látható karaktereket.
Search for a city or select popular from the list
Válaszd ki az okát, vagy írd be az EGYÉB mezőbe.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Nem
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez.