Felhasználási feltételek

A Muveszpiac.hu weboldal használatával elfogadja az alábbi feltételeket.

A Muveszpiac.hu-ra való regisztrációnál igyekszünk a művészi és alkotói szabadság maximális támogatását figyelembe véve minden hirdetőt publikálni, azonban olyan esetekben ezt a közzétételt megtagadhatjuk, amennyiben az alkotások és/vagy az alkotások bemutatása bemutatása nem illik a Muveszpiac.hu kortárs művészeti jellegéhez és/vagy nyíltan sérti más emberek méltóságát, vallásszabadságát, faji és nemi hovatartozását, illetve másokat kifejezetten megalázó módon ábrázol. Ezeket a hirdetéseket előzetes értesítés nélkül törölhetjük.

A hirdetés feltöltésével a feltöltő kijelenti, hogy a feltöltött tartalmak saját szellemi tulajdonát képezik és/vagy teljes körűen rendelkezik a szerzői joguk felett és/vagy jogosult vagy azok hirdetésére és megosztására a Muveszpiac.hu weboldalon, és ezekért a tartalmakért a Muveszpiac.hu-t semmilyen felelősség nem terheli, a felelősség csak és kizárólag a feltöltőé.

A Muveszpiac.hu weboldalon a lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy a felénk jelzett hibákat kijavítsuk.

Mindemellett a Muveszpiac.hu semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetésekért és információkért, sem azokból keletkező problémákért, károkért.

Ezek az információk:

  • nem feltétlenül teljes, átfogó, pontos vagy naprakész információk;
  • időnként olyan külső honlapok felé irányíthatnak, amelyek felett a Muveszpiac.hu nem rendelkezik ellenőrzési joggal, és amelyeket illetően a Muveszpiac.hu semmiféle felelősséget nem vállal;
  • nem minősülnek szakmai, pénzügyi, egészségügyi vagy egyéb jellegű tanácsadásnak.

Mindent elkövetünk, hogy csökkentsük a technikai és egyéb jellegű hibákból eredő kellemetlenségeket, de nem garantáljuk, hogy szolgáltatásunk mindig jó minőségű és/vagy elérhető marad.

A Muveszpiac.hu az e honlap használatából vagy más, e honlap által javasolt külső honlap használatából eredő problémákért semmilyen felelősséget nem vállal.

  • Fontos egyéb kitétel: a Muveszpiac.hu célja egy igazán inspiráló, pozitív támogatói piactér és alkotói hirdetői közösség felépítése, és bár igyekszünk mindenkit közzé tenni aki jelentkezik, olyan esetekben a hirdetése k közzétételét megtagadhatjuk vagy törölhetjük, ha a bemutatkozó alkotót jogsértőnek, mérgezőnek, dekonstruktivnak, és másokra rossz hatásúnak látjuk . Bár erre példa még sosem történt, de nincs kizárva, hogy a hirdetések számának növekedésével ez a jövőben előforduljon.

A Felhasználási feltételek idővel bővülhetnek. Kérjük, látogasson vissza rendszeresen, amennyiben ezt fontosnak érzi.

Search for a city or select popular from the list