Kültéri arany-fém szobor, Fémszobor, Thomas Metal Art, 1,500,000.00 Ft

1,500,000.00 Ft
Részletek
Alkotás címe
Kültéri arany-fém szobor
Bemutatás (mutassa be a művet / műveket))
Ezek a kültéri szobrok merész textúrák és anyagok találkozásából születtek, ahol az arany, a fényes fekete és a rozsdás felületek kontrasztja egy lenyűgöző vizuális élményt teremt. A szobrok emberi formákat ábrázolnak, melyeket az idő patinája és az elemek viszontagságai alakítottak ki, költői módon reflektálva a múlandóságra és az emberi létezés törékenységére.

Az első szobor arcán a rozsdafoltok és az arany bevonat együtt szólaltatják meg az elmúlás és az örökkévalóság közötti dialógust. A szemlélődőt arra készteti, hogy gondolkozzon el azon, hogy az emberi arc mögött milyen történetek és érzelmek húzódnak meg.

A második alkotás egy élethű, mégis absztrakt emberi alakot mutat be, ahol az arany és rozsdás felületek egy elegáns, mégis erőteljes hatást keltenek. A szobor tekintete távoli és elgondolkodtató, és mintha magában hordozná az idő súlyát.

A harmadik mű a sorozatból egy női arcot formáz meg, ahol az arany rétegek a bőr mélyebb rétegeit idézik meg, miközben a rozsda a múlás nyomait hordozza. A szobor szemében rejlő mélység magához vonzza a néző tekintetét, és arra ösztönzi, hogy kutasson a felszín alatt rejlő történetek után.

A negyedik szobor finom arany rétegekkel és részletgazdag rozsdapatina effektekkel hívja fel a figyelmet a természetes és az ember alkotta világ közötti kapcsolatra. Az alakokon lévő repedések és márványos felületek mintha az élet és a természet folytonos változását, alakulását szimbolizálnák.

Ezek a szobrok nem csupán a kert vagy a park szépségét gazdagítják, hanem olyan gondolatébresztő műalkotások, amelyek arra késztetik a szemlélőt, hogy elmerengjen az emberiség helyén a világban, a környezetünkkel való kapcsolatunkon és azokon a változásokon, amelyeket az idő hoz. Az egyes szobrok egyedülálló karaktere és a művészi kivitelezés mélysége miatt a látogatók sokáig fognak emlékezni rájuk, és újra meg újra visszatérnek, hogy felfedezzék azokat a finom részleteket és jelentéseket, amelyeket minden egyes megtekintéskor fel lehet fedezni.
Méret
150-180cm
Stílus
Modern, absztarkt
Alkotó neve
Thomas Metal Art
Feladás dátuma:
24.02.22
  • QR Kód megtekintése QR Kód megtekintése
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonása remove-circle
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
Ismerőse neve *
Ismerőse e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Captcha *
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez. Kérjük, írja be a képen látható karaktereket.
Search for a city or select popular from the list
Válaszd ki az okát, vagy írd be az EGYÉB mezőbe.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Nem
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez.