X-könyv, a sztori, Irodalmi mű, Horváth Péter, 1,600.00 Ft

1,600.00 Ft
Részletek
Könyv / Album címe
X-könyv, a sztori
Bemutatás (mutassa be a művet / műveket))
"X-könyv, a Sztori" egy izgalmas, rejtélyekkel teli regény, amely az olvasót egy váratlan kalandra viszi. A könyv fedelén látható markáns piros X jel a titokzatosságot és az ismeretlent szimbolizálja, egyfajta titkos kód, ami arra hív, hogy fedezzük fel a könyv lapjain rejlő titkokat.

A történet középpontjában egy rejtélyes tárgy áll, melynek eredetét és hatalmát senki sem ismeri. A főszereplő, egy fiatal amatőr történész, véletlenül bukkan rá egy elhagyatott könyvtár mélyén, ahol a múlt századok poros könyvei között rejtőzik ez az enigmatikus könyv. Ahogy egyre mélyebbre ás a történelemben és a könyv lapjaiban, rájön, hogy az X nem csupán egy karakter, hanem egy térkép, amely egy ősi titokhoz vezet, melynek hatalma megváltoztathatja a világ sorsát.

A "X-könyv, a Sztori" tele van fordulatokkal és színes karakterekkel, akik segítenek és akadályozzák a főszereplő küldetését. A titokzatos szimbólumok és kódok egy komplex világba vezetik az olvasót, ahol a múlt és a jelen összefonódik, és minden fejezet egy újabb darabja a nagy rejtélynek.

Ez a könyv tökéletes választás azoknak, akik szeretik a történelmi rejtélyeket, a kriptográfiai fejtörőket és a kalandokat. A "X-könyv, a Sztori" garantáltan lebilincsel minden olvasót, aki szereti a mély, gondolatokkal teli történeteket és a rejtélyek megoldásának izgalmát.
Irodalmi kategória
  • Novelláskötet
  • Regény
  • Verseskötet
  • Album
  • Mesekönyv
Szerző neve
Horváth Péter
Feladás dátuma:
24.02.22
  • QR Kód megtekintése QR Kód megtekintése
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonása remove-circle
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
Ismerőse neve *
Ismerőse e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Captcha *
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez. Kérjük, írja be a képen látható karaktereket.
Search for a city or select popular from the list
Válaszd ki az okát, vagy írd be az EGYÉB mezőbe.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Nem
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez.