Új Magúria I-II., Irodalmi mű, Ave K. Kaito, 6,500.00 Ft

6,500.00 Ft
Részletek
Könyv / Album címe
Új Magúria I-II.
Bemutatás (mutassa be a művet / műveket))
Új Magúria I - Lenni vagy nem lenni

A hétköznapinak induló történet a nem túl távoli jövőben játszódik, amikoris a háttérhatalom már totális káoszba tolta az egész emberiséget, főként a magyarságot. Főszereplőnk Anna, egy végzős gimis lány, aki egy tragikus balesetben nem csak hogy az összes hozzátartozóját elveszíti, de még a saját emlékezetét is. Az ő sorsát és igen eseménydús útját kísérhetjük nyomon attól kezdve, hogy hogyan veszi őt pártfogásába az – egyébként egy titokzatos parakutatásokkal foglalkozó közösségbe való tartozása miatt a kollégái körében meglehetősen csodabogárnak tartott – osztályfőnöke Nimród, majd, hogy kalandjai során később miként jut el egy hegyi barlangban lakó remetéhez, aki szintúgy nem akármilyen beavatott kapcsolatokkal rendelkezik. Megtudhatjuk, milyen szereppel bír az a különleges fémgolyó, amit Anna még talán a szüleitől kapott, s ami időnként igen furcsa fényjeleket és hangfoszlányokat sugároz magából, s végül fény derül a lány valódi kilétére, mint ahogyan arra is, hogy milyen fantasztikus szerepe lesz ennek a tisztaszívű és nagylelkű teremtménynek, aki végül az egész társadalomban, sőt az egész Földön is komoly változásokat generál.

Új Magúria II - Hamvából a Főnix

A második részben a cselekmények helyszínei meglehetősen kiterjednek, több naprendszerben, illetve planétán, sőt az asztrális síkon is folytatódnak az események, miközben a földi emberiséget egy újabb katasztrófa fenyegeti: egy ellenséges idegen faj készül invázióra. Ez ellen nem csupán a magyar beavatottak harcolnak, de a szíriuszi barátaik és a Galaktikus Szövetség is. Ám még egy magasabban fejlett civilizációban is előfordulhat árulás és bosszú, ami a földi emberiségre is súlyosan kihat. Miközben megismerhetünk többféle, más rezgésszinten élő embert, s egyéb lényeket, velük együtt másféle világokat is, főhőseink komoly harcokat folytatnak azért, hogy a bolygójuk népe mihamarabb magasabb tudatosságra tegyen szert, máskülönben a közelgő Eseményt követően nem léphetnek tovább a következő evolúciós szintre. A történet végén pedig kiderül, hogy mi is az a kitüntetett szerep, amire a sors Annát kiválasztotta, s ami az egész magyarságot is közvetlenül érinti.

Az író végső célja nem más, minthogy az olvasók az utolsó sorokhoz érve kissé gondolkodóba essenek avégett, hogy az írás tartalmának vajon a fantasztikum, az összeesküvés-elmélet, avagy a rideg valóság képezi-e a nagyobb hányadát…
Irodalmi kategória
  • Novelláskötet
  • Regény
  • Verseskötet
  • Album
  • Mesekönyv
Szerző neve
Ave K. Kaito
Feladás dátuma:
24.05.26
HIrdető adatai
  • QR Kód megtekintése QR Kód megtekintése
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonása remove-circle
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
Ismerőse neve *
Ismerőse e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Captcha *
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez. Kérjük, írja be a képen látható karaktereket.
Search for a city or select popular from the list
Válaszd ki az okát, vagy írd be az EGYÉB mezőbe.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Nem
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez.