Van Gogh inspirálta, kézzel festett dzsekik, Iparművészeti alkotás, Horváth Márk Art, 79,999.00 Ft

79,999.00 Ft
Részletek
Alkotás címe
Van Gogh inspirálta, kézzel festett dzsekik
Bemutatás (mutassa be a művet / műveket))
Az első képen látható dzseki a Van Gogh-féle "Csillagos éj" pezsgő és viharos stílusát idézi meg. A kavargó kékek és sárgák, valamint a domináns arany spirálok életre keltenek a festmény dinamikus mozgását és érzelmi intenzitását egy viselhető formában.

A második képen egy manökenen bemutatott dzseki látható, mely kiemeli a ruhadarab formáját és a festett mintázat aprólékos részleteit. Van Gogh ikonikus ecsetvonásai és színvilága gyönyörűen kerülnek átültetésre a szövetre, egy olyan darabot teremtve, amely elmosódik a divat és a szépművészet határain.

A harmadik képen egy dzseki látható, amely Van Gogh lángoló és folyékony stílusát értelmezi újra, valószínűleg az "Napraforgók" vagy a "Búzamező hollókkal" inspirálta. A ruhadarab egy mozgásban lévő tájkép színvilágát viseli magán, meleg arany árnyalatokkal, amelyek egy élettel teli táj mozgását és energiáját sugallják.

Az utolsó képen teljes pompájában van bemutatva a dzseki, amely kiemeli a kézzel festett tervezés művészetiségét. Ez egy lenyűgöző tisztelgés Van Gogh előtt, gazdag textúrával, amelyen majdnem érezni lehet az ecsetvonásokat. A dzseki nem csak egy ru
hadarab, hanem egy művészeti állásfoglalás is, a klasszikus mestermű és a kortárs divat fúziója.

Ezek a dzsekik Van Gogh munkásságának időtálló vonzerejét és a modern design újító szellemét testesítik meg. Átalakítják az öltözködés aktusát művészi kifejezéssé, lehetővé téve a viselő számára, hogy a művészettörténet egy darabját hordozza magával. Minden darab egyedi, és viselésük egyszerre tiszteleg Van Gogh öröksége és a viselő egyéni stílusa előtt.
Méret
XS-XXL
Iparművészet kategória
  • Divat
  • Bőrdíszmű
  • Formaterv
Alkotó neve
Horváth Márk Art
Feladás dátuma:
24.02.22
  • QR Kód megtekintése QR Kód megtekintése
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonása remove-circle
  • Mentés PDF-ként Mentés PDF-ként
Ismerőse neve *
Ismerőse e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Captcha *
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez. Kérjük, írja be a képen látható karaktereket.
Search for a city or select popular from the list
Válaszd ki az okát, vagy írd be az EGYÉB mezőbe.
Betöltés...
Biztos, hogy törölni szeretné a jelentését?
Nem
Kattintson a képre a captcha frissítéséhez.