Fotóművészet

Erdei Fotósorozat - Kortárs Fotóművészet, Fotóművészet, ATTI Photography, 235,000.00 Ft
  • Erdei Fotósorozat - Kortárs Fotóművészet, Fotóművészet, ATTI Photography, 235,000.00 Ft
  • Ez a sorozat a kortárs fotóművészet egy rendkívül atmoszférikus és elgondolkodtató megnyilvánulása, amely a többszörös expozíciós technikát használva hozza létre a képeket. A művek olyan képi elemeket ötvöznek, melyek a valóság, az emlékek és az álmok közötti határmezsgyéjén helyezkednek el.

    Minden kép külön történetet mesél el, egyedi hangulatot áraszt. A nézők a képekben megjelenő sziluettek és a természetes környezet kölcsönhatásán keresztül szembesülhetnek a lét elvont kérdéseivel. Az erdők, köd, és az emberi alakok révén a fotóművészeti sorozat elemi érzelmeket és érzeteket idéz elő, miközben a nézőt saját személyes interpretációkra és belső utazásokra ösztönzi.

    A képek elrendezése - mintha egy képkeretben lennének - tovább növeli azok mélységét, és kiemeli a valóság és a megjelenített világ közötti játékot. A különleges fényhasználat, a lágy színek és az árnyékok mesteri keveredése a fotóművészet nagy érzékenységű és technikai tudású alkotójának kézjegyét viseli. Az itt látható sorozat nem csupán vizuális élményt nyújt, hanem a belső világ és a külső természet közötti párbeszédet is megfogalmazza.
Search for a city or select popular from the list