Kaleidoszkóp, Literary work, Haupt-Kutas Mónika, 3,990.00 Ft

3,990.00 Ft
Details
Book/Album title
Kaleidoszkóp
Introduction
A cím nem is lehetne találóbb: az olvasó a betűkön át mintha egy csőbe nézve látná az élet sokszínűségét. Minden novella egy újabb forgatás a kaleidoszkóp csövén, egy újabb különleges érzés és élénk színkavalkád, melyek különlegességük ellenére is mégis ismerősként jelennek meg az olvasó képzeletében, hiszen a szereplők akár mi vagy közeli ismerősünk is lehetnének. Apró élettörténet-töredékek, megkönnyezni valók, szívmelengetők, együttérzést kiváltók, biztatók.
Tizenhat történet ad változatos gyűjteményt, melyek együttesen akár a kavargó szél: viszi az érzést, a nézést, a hangsúlyt, és egyszerre lebeg a szoba, az ecset, az ágy, a víz. A novellák nagy része – még ha szomorú történetet is mesél – felemelnek, magukhoz ölelnek, picit tanítanak. Nem erőszakosan, csak egy-egy lélekérintéssel, ahogyan például a Köd teszi az Új hajnal című novellában.
Ez a kötet vibráló frissességgel láttatja, mi taszíthatja mélybe az embert és mi emelheti föl. Halál, születés, szerelem, ballépés, féltékenység – apró villanások az életben, de most egy picit lelassíthatunk a kötet által, és elgondolkodhatunk az élet nagy kérdésein.

/BKNpieces-Blogger/
Name of Author
Haupt-Kutas Mónika
Posted
Mar 07, 2024
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.