Új Magúria I-II., Literary work, Ave K. Kaito, 6,500.00 Ft

6,500.00 Ft
Details
Book/Album title
Új Magúria I-II.
Introduction
Új Magúria I - Lenni vagy nem lenni

A hétköznapinak induló történet a nem túl távoli jövőben játszódik, amikoris a háttérhatalom már totális káoszba tolta az egész emberiséget, főként a magyarságot. Főszereplőnk Anna, egy végzős gimis lány, aki egy tragikus balesetben nem csak hogy az összes hozzátartozóját elveszíti, de még a saját emlékezetét is. Az ő sorsát és igen eseménydús útját kísérhetjük nyomon attól kezdve, hogy hogyan veszi őt pártfogásába az – egyébként egy titokzatos parakutatásokkal foglalkozó közösségbe való tartozása miatt a kollégái körében meglehetősen csodabogárnak tartott – osztályfőnöke Nimród, majd, hogy kalandjai során később miként jut el egy hegyi barlangban lakó remetéhez, aki szintúgy nem akármilyen beavatott kapcsolatokkal rendelkezik. Megtudhatjuk, milyen szereppel bír az a különleges fémgolyó, amit Anna még talán a szüleitől kapott, s ami időnként igen furcsa fényjeleket és hangfoszlányokat sugároz magából, s végül fény derül a lány valódi kilétére, mint ahogyan arra is, hogy milyen fantasztikus szerepe lesz ennek a tisztaszívű és nagylelkű teremtménynek, aki végül az egész társadalomban, sőt az egész Földön is komoly változásokat generál.

Új Magúria II - Hamvából a Főnix

A második részben a cselekmények helyszínei meglehetősen kiterjednek, több naprendszerben, illetve planétán, sőt az asztrális síkon is folytatódnak az események, miközben a földi emberiséget egy újabb katasztrófa fenyegeti: egy ellenséges idegen faj készül invázióra. Ez ellen nem csupán a magyar beavatottak harcolnak, de a szíriuszi barátaik és a Galaktikus Szövetség is. Ám még egy magasabban fejlett civilizációban is előfordulhat árulás és bosszú, ami a földi emberiségre is súlyosan kihat. Miközben megismerhetünk többféle, más rezgésszinten élő embert, s egyéb lényeket, velük együtt másféle világokat is, főhőseink komoly harcokat folytatnak azért, hogy a bolygójuk népe mihamarabb magasabb tudatosságra tegyen szert, máskülönben a közelgő Eseményt követően nem léphetnek tovább a következő evolúciós szintre. A történet végén pedig kiderül, hogy mi is az a kitüntetett szerep, amire a sors Annát kiválasztotta, s ami az egész magyarságot is közvetlenül érinti.

Az író végső célja nem más, minthogy az olvasók az utolsó sorokhoz érve kissé gondolkodóba essenek avégett, hogy az írás tartalmának vajon a fantasztikum, az összeesküvés-elmélet, avagy a rideg valóság képezi-e a nagyobb hányadát…
Name of Author
Ave K. Kaito
Posted
Jun 21, 2024
Advertiser details
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.