X-könyv, a sztori, Literary work, Horváth Péter, 1,600.00 Ft

1,600.00 Ft
Details
Book/Album title
X-könyv, a sztori
Introduction
"X-könyv, a Sztori" egy izgalmas, rejtélyekkel teli regény, amely az olvasót egy váratlan kalandra viszi. A könyv fedelén látható markáns piros X jel a titokzatosságot és az ismeretlent szimbolizálja, egyfajta titkos kód, ami arra hív, hogy fedezzük fel a könyv lapjain rejlő titkokat.

A történet középpontjában egy rejtélyes tárgy áll, melynek eredetét és hatalmát senki sem ismeri. A főszereplő, egy fiatal amatőr történész, véletlenül bukkan rá egy elhagyatott könyvtár mélyén, ahol a múlt századok poros könyvei között rejtőzik ez az enigmatikus könyv. Ahogy egyre mélyebbre ás a történelemben és a könyv lapjaiban, rájön, hogy az X nem csupán egy karakter, hanem egy térkép, amely egy ősi titokhoz vezet, melynek hatalma megváltoztathatja a világ sorsát.

A "X-könyv, a Sztori" tele van fordulatokkal és színes karakterekkel, akik segítenek és akadályozzák a főszereplő küldetését. A titokzatos szimbólumok és kódok egy komplex világba vezetik az olvasót, ahol a múlt és a jelen összefonódik, és minden fejezet egy újabb darabja a nagy rejtélynek.

Ez a könyv tökéletes választás azoknak, akik szeretik a történelmi rejtélyeket, a kriptográfiai fejtörőket és a kalandokat. A "X-könyv, a Sztori" garantáltan lebilincsel minden olvasót, aki szereti a mély, gondolatokkal teli történeteket és a rejtélyek megoldásának izgalmát.
Name of Author
Horváth Péter
Posted
Feb 22, 2024
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.