Kültéri arany-fém szobor, Metal Sculpture, Thomas Metal Art, 1,500,000.00 Ft

1,500,000.00 Ft
Details
Name of Artwork
Kültéri arany-fém szobor
Introduction
Ezek a kültéri szobrok merész textúrák és anyagok találkozásából születtek, ahol az arany, a fényes fekete és a rozsdás felületek kontrasztja egy lenyűgöző vizuális élményt teremt. A szobrok emberi formákat ábrázolnak, melyeket az idő patinája és az elemek viszontagságai alakítottak ki, költői módon reflektálva a múlandóságra és az emberi létezés törékenységére.

Az első szobor arcán a rozsdafoltok és az arany bevonat együtt szólaltatják meg az elmúlás és az örökkévalóság közötti dialógust. A szemlélődőt arra készteti, hogy gondolkozzon el azon, hogy az emberi arc mögött milyen történetek és érzelmek húzódnak meg.

A második alkotás egy élethű, mégis absztrakt emberi alakot mutat be, ahol az arany és rozsdás felületek egy elegáns, mégis erőteljes hatást keltenek. A szobor tekintete távoli és elgondolkodtató, és mintha magában hordozná az idő súlyát.

A harmadik mű a sorozatból egy női arcot formáz meg, ahol az arany rétegek a bőr mélyebb rétegeit idézik meg, miközben a rozsda a múlás nyomait hordozza. A szobor szemében rejlő mélység magához vonzza a néző tekintetét, és arra ösztönzi, hogy kutasson a felszín alatt rejlő történetek után.

A negyedik szobor finom arany rétegekkel és részletgazdag rozsdapatina effektekkel hívja fel a figyelmet a természetes és az ember alkotta világ közötti kapcsolatra. Az alakokon lévő repedések és márványos felületek mintha az élet és a természet folytonos változását, alakulását szimbolizálnák.

Ezek a szobrok nem csupán a kert vagy a park szépségét gazdagítják, hanem olyan gondolatébresztő műalkotások, amelyek arra késztetik a szemlélőt, hogy elmerengjen az emberiség helyén a világban, a környezetünkkel való kapcsolatunkon és azokon a változásokon, amelyeket az idő hoz. Az egyes szobrok egyedülálló karaktere és a művészi kivitelezés mélysége miatt a látogatók sokáig fognak emlékezni rájuk, és újra meg újra visszatérnek, hogy felfedezzék azokat a finom részleteket és jelentéseket, amelyeket minden egyes megtekintéskor fel lehet fedezni.
Size
150-180cm
Style
Modern, absztarkt
Name of Artist
Thomas Metal Art
Posted
Feb 22, 2024
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.