Három Kutya - Sorozat, Oil painting, Bánki Dalma DD, 175,000.00 Ft

175,000.00 Ft
Details
Name of Artwork
Három Kutya - Sorozat
Introduction
Ez a különleges olajfestmény-sorozat a kutyák és a szürrealizmus találkozását jeleníti meg, ahol az állatok emberi attribútumokkal és tárgyakkal vannak ábrázolva, ezzel egy alternatív, fantáziadús világot teremtve.

Az első festményen három különböző kutya látható különféle szemüvegekben, mindegyikük arcán különös és elgondolkodtató kifejezés ül. Az alkotás egy gazdag, reneszánsz stílusú háttér előtt helyezi őket, ami erőteljes kontrasztot alkot a modern és a klasszikus elemek között.

A második képen két elegánsan öltözött agár áll, mintha egy varázslatos cirkuszban lennének, vörös cilinderrel és furcsa kiegészítőkkel ellátva. A festmény hátterében lebegő tárgyak és a körülöttük lévő tér misztikus atmoszférát kölcsönöznek a jelenetnek.

A harmadik alkotáson három ünnepélyesen öltözött kutya portréját látjuk, mindegyik különféle szemüveggel és nyakkendővel. A festmény azzal, hogy emberi tulajdonságokat tulajdonít a kutyáknak, egy humoros és elgondolkodtató képet fest az állatok és az emberi társadalom kapcsolatáról.

A sorozat mint egész egy összetett és szórakoztató vizuális élményt nyújt, amely a hagyományos portréfestészetet ötvözi a modern pop kultúra és szürrealista elemekkel. Mindegyik festmény egyedi karakterekkel és történetekkel rendelkezik, amelyek kihívást jelentenek az észlelésünknek és kérdéseket vetnek fel az identitás és a valóság természetéről. A művészi kivitelezés részletgazdagsága és a színek gazdagsága még inkább emeli a sorozat értékét és vonzerejét.
Size
100x80cm
Style
Szürrealista
Name of Artist
Bánki Dalma DD
Posted
Feb 22, 2024
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.