Halak - NFT - DIgitális művészet, Digital painting, NiftyHUN, 1,200,000.00 Ft

1,200,000.00 Ft
Details
Name of Artwork
Halak - NFT - DIgitális művészet
Introduction
Ezek a digitális művészet remekművei egy lenyűgöző NFT-sorozatból származnak, amely a víz alatti élet szépségét és sokszínűségét ünnepli. Mindhárom műalkotás egy-egy halat ábrázol, mindegyik egyedi karakterrel és részletgazdag textúrával, amelyek kiemelkednek a digitális festmények közül.

Az első kép egy tüzes piros és narancs árnyalatú halat mutat be, amint a víz felszínén lebeg, körülötte kisebb halakkal és buborékokkal, ami érzékletesen adja vissza a víz alatti világ mozgalmasságát és energiáját.

A második mű egy színes, majdnem szürreális halat ábrázol, amelyet az élénk színek és a széles ecsetvonások tesznek igazán élettelivé. A hal körül úszkáló sok apró hal további mélységet és dinamizmust ad a kompozíciónak.

A harmadik alkotás egy halat mutat be, melynek skálái és uszonyai között vízcseppek és folyadékok csillognak, ami azt a benyomást kelti, mintha a hal éppen a víz felszínére úszna fel. A fények és árnyékok játéka különösen drámai hatást kölcsönöz ennek a képnek.

Minden egyes digitális festmény magában hordozza a modern művészet és a technológia határainak bővítésének lehetőségét. Az NFT-ként forgalomba hozott művek egyedülállóan hitelesítettek a blockchain technológiával, biztosítva, hogy a gyűjtők valóban eredeti és meghatározható digitális művészetet vásárolhassanak. Ezek a műalkotások azok számára ideálisak, akik értékelik a digitális kreativitást és a víz alatti világ ábrázolásának újszerűségét.
Size
NFT token
Style
Pop Szürreál
Name of Artist
NiftyHUN
Posted
Feb 22, 2024
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.