Tájképek (Akril), Watercolour, Tóth Katalin, 110,000.00 Ft

110,000.00 Ft
Details
Name of Artwork
Tájképek (Akril)
Introduction
Ez a három festmény egy természet által inspirált sorozat része, amely az akril festmények erejét és sokoldalúságát mutatja be. Mindhárom alkotás a víz különböző állapotait és környezeteit ábrázolja, a tenger partjától kezdve egy békés tóig, a hegyi patakokon keresztül.

Az első festmény egy erőteljes tengeri jelenetet mutat be, ahol a hullámok élethűen törnek a sziklákra. A víz kék és zöld árnyalatai, valamint a hab fehérje a természet erejét és szépségét ragadják meg.

A második kép egy csendes, tiszta vizű tóval bűvöl el, amelynek felszínén a víznyugványok tükörként verődnek vissza. A kompozícióban szereplő egyszerű magányos fa és a víz alatti kövek nyugalmat és harmóniát sugároznak.

A harmadik festmény egy hegyi patak frissességét és mozgását jeleníti meg, ahol a víz áramlása között a természet ősz hozta színei világítanak. A kompozícióban érezhető a víz által teremtett természetes ritmus és a környező növényzet élettel teliségének kontrasztja.

Ezek a festmények az akril festék változatosságát és adaptálhatóságát használják ki a természeti tájak és jelenetek megjelenítésére. A víz, mint központi elem, különböző állapotokban és kontextusokban jelenik meg, ami lehetőséget ad a nézőnek, hogy elmélyüljön a természet szépségében és erejében. A sorozat kiválóan alkalmas a természet szerelmeseinek otthona díszítésére, és a természeti környezetbe való elmélyülésre.
Size
90x60cm
Style
Tájkép
Name of Artist
Tóth Katalin
Posted
Feb 22, 2024
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.