Modern portrék, Acrylic Painting, White Mark Portraits, 75,000.00 Ft

75,000.00 Ft
Details
Name of Artwork
Modern portrék
Introduction
Ezek a festmények egy izgalmas sorozat részei, melyek a modern portréfestészet és az absztrakt geometriai formák találkozásából születtek. Mindhárom alkotás a humanoid arckifejezésekkel játszik, kombinálva a színek és formák bátor használatát, hogy hatásos vizuális élményt nyújtson a szemlélőnek.

Az első képen egy stilizált női arckép látható, melyet merész, kontrasztos színek és erőteljes vonalvezetés jellemez. Az arc részleteit geometriai alakzatokkal és váratlan színtörésekkel ábrázolja, ami érzelmek és mélység érzetét kelti.

A második festmény egy részben eltorzított, rejtélyes női arcképet mutat be, melyet széthasított, egymást metsző vonalak szabdaltak meg. Az egyszerű, de erőteljes színpaletta és a repedések mintája egyedülálló karaktert kölcsönöz az alkotásnak.

A harmadik képen egy részlegesen absztrakt arckép látható, ahol az arci részleteket szabályos és szabálytalan geometriai blokkokba rendezték. A minimalista színek és a szigorú formák kontrasztja éles és figyelemfelkeltő.

Ez a sorozat egy olyan kísérletet tükröz, amelyben a művész a hagyományos portrék és az absztrakt művészet határterületeit feszegeti. A képek erőteljes vizuális nyelvet használnak, hogy elgondolkodtassanak az emberi arc és azon belül az érzelmek változó természetén. A sorozat kiválóan alkalmas arra, hogy vita tárgya legyen a szemlélők között a modern művészeti gyakorlatok és a vizuális kifejezés lehetőségeinek tárházáról.
Size
100x70cm
Style
Modern
Name of Artist
White Mark Portraits
Posted
Feb 22, 2024
  • View QR Code View QR Code
  • Report Listing road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • Save as PDF Save as PDF
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Captcha *
Click on the image to refresh the captcha. Please enter characters depicted on the image.
Search for a city or select popular from the list
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No
Click on the image to refresh the captcha.